Konferens Bålsta

Populär destination för konferens

Bålsta är en av de mest populära destinationerna för konferenser i Sverige idag. Företagare i Stockholm med omnejd tycker om Bålsta eftersom det ligger så nära beläget Stockholm och med goda kommunikationer till och från storstaden, samtidigt som det är tillräckligt långt från storstadens jäkt, hets och stress. Företagare från andra delar av landet tycker om Bålsta eftersom Bålsta har så strategiskt bra läge med goda kommunikationer till och från Bålsta, samtidigt som själva Bålsta ligger naturskönt och idylliskt alldeles intill Mälaren, vilket ger en lugn och gemytlig miljö men på snabbt pendelavstånd från storstadens utbud av mässor, aktiviteter och underhållning. Bålsta passar också ypperligt för internationella konferenser eftersom det finns så goda kommunikationer till och från Bålsta, inte minst med tanke på att den internationella flygplatsen Arlanda ligger alldeles i närheten.

Lugn miljö men många aktiviteter

Bålsta är ingen stor ort, totalt bor omkring 15 000 människor i Bålsta. Det gör att Bålsta har en behaglig bykänsla som kan vara väldigt avkopplande, inte minst under en konferens, när man gärna vill byta miljö bort från storstadens vardagsstress. Den lugna och natursköna miljön har också en positiv känsla rent allmänt för konferensdeltagarna. Det är skönt och avslappnande att ta en promenad i de vackra omgivningarna för att fylla på med ny energi mellan föreläsningar och utbildningspass under konferensen. En konferens bör inte bara bestå av föreläsningar och utbildningar, utan också av mer informella aktiviteter där deltagarna kan lära känna varandra. I Bålsta finns exempelvis flera golfbanor, men också simhall, ishall, friidrottsarena och bowlinghall. Dessutom finns många slott att besöka, liksom ett Lasse Åberg museum.

Boka konferens Bålsta

För att boka konferens Bålsta kan ni antingen anlita en konferensfirma som fixar allt från konferenslokaler till kost, logi, transporter, underhållning och aktiviteter. Eller så kan ni själva sy ihop ert eget konferensprogram. Då måste ni ringa och boka alla delar var för sig, men å andra sidan får ni det exakt som ni vill ha det i så fall. Idag kan man enkelt och smidigt boka konferens Bålsta direkt på nätet och det går också utmärkt att jämföra priser och utbud via nätet. Sitter du just nu och letar efter en konferensanläggning? Då kan vi varmt rekommendera att besöka Happy Tammsvik! Vid Mälarens strand både nära Stockholm och Bålsta gör naturen och de inspirerande konferenslokalerna med fokus på humor att ditt möte får en varm känsla med gott om skratt. Med naturen som omnejd är det enkelt att fokusera på träning och aktiviteter som fyller på energilagret under konferensen.


Posted

in

by