Det gör Stockholm till ett bra konferensval

Stockholm är en mångsidig och vacker stad som lämpar sig utmärkt för konferenser och företagsevent som till exempel kick-off. Detta märks inte minst genom att tusentals konferensdeltagare kommer till huvudstaden varje år för att besöka någon av de många konferensanläggningar och -hotell som finns där.

Förutom innerstaden med dess rika utbud av kultur- och nöjesliv, finns där också anrika slott och herrgårdar, fortfarande på behörigt avstånd från city, samt den alltid så magnifika och vackra skärgården.

Det finns också en mängd olika aktiviteter och mötesformer som kan bidra till att göra er konferens till en minnesvärd och inspirerande upplevelse för de medverkande. Oavsett om det rör sig om en stor konferens eller ett mindre event finns det såväl färdiga koncept som skräddarsydda lösningar att tillgå.

Allt för en lyckad konferens

Fundera gärna på vad ni har som målsättning med konferensen, vad som kan göra den till en både givande och inspirerande sammankomst för de medverkande, samt vad ni vill att deltagarna ska ”ta med sig” efter konferensen.

Kreativa aktiviteter får ofta människor att våga öppna sig för varandra och har en förmåga att verka sammanhållande för gruppen. Man kan t ex ordna en vinprovning, laga mat tillsammans, arrangera en tävling, eller varför inte gå eller åka på en guidad tur i den vackra staden. Att anordna konferenser på hotell med bad- och spaanläggning är också något som blivit mycket populärt, gärna med vacker natur runt hörnet. Som på Thoresta Herrgård har man lagt ribban högt för att möten ska bli exakt så bra som du förväntar dig, vackra båthuset är värt bara det en resa hit.

Självklart är maten en viktig komponent när man bjuder in till konferens. Stockholm är en stad med ett stort antal restauranger som håller hög kvalitet. En välkomponerad meny tillsammans med god dryck kommer garanterat lyfta stämningen och bidra till att den kulinariska upplevelsen blir en av höjdpunkterna för konferensdeltagarna.

Stockholm är en lättillgänglig stad med mycket goda kommunikationer, såsom tunnelbana, buss och pendeltåg. Reser man till Stockholm från andra delar av landet kan man välja att flyga till Arlanda eller Bromma flygplats, eller ta tåg till Stockholms Central. Det finns även ett stort antal bussförbindelser mellan Stockholm och andra orter i landet.


Posted

in

by