Planera ett fantastiskt bröllop

Bröllop är någonting vi alla har erfarenhet av på ett eller annat sätt. Antingen är vi gifta själva eller så har vi varit gäster på ett eller flera bröllop. Trots att det blir vanligare med samboförhållanden och att man är särbor så är det fortfarande vanligt med giftermål även bland de yngre generationerna.

Den stora dagen

För många är bröllopsdagen en av de största och viktigaste dagarna i livet och det gör att saker och ting helst ska klaffa utan bekymmer. Oftast så uppstår det ett eller annat problem på bröllopsdagen för alla eftersom det är så mycket som ska funka.

Att slappna av lite och sänka kraven blir vanligare, men det är fortfarande väldigt vanligt att många ser just denna dag som en sådan dag då ingenting får gå fel. Om man tänker på det sättet så kommer man lättare att hitta de små felen än om man är lite mer avspänd, så att slappna av lite är ett bra tips om man vill att det ska bli en extra fin dag.

Gästlista

Man behöver inte bjuda in varenda gammal skolkamrat och syssling när det är dags, utan man kan se till att bara bjuda in dem som man vanligtvis delar sitt liv med. Att reducera antalet gäster blir ofta bra då det gör att bröllopsfesten känns mer intim. Om det är alldeles för många gäster kan även detta vara en orsak till att brudparet blir stressade.

Platsen

Valet av plats för festen och eventuellt vigseln är självfallet viktig. Alla vill vi ha en plats som vi minns, extraordinär och dessutom ska den vara praktisk för den gästlista man har.  Bäst är om man vet på ett så när vad man vill ha, till exempel skärgård. Att ordna festen på hotell är populärt, festen kan fortsätta natten lång och gästerna har möjlighet att bo kvar. Lidingö är en vacker plats i sig att anordna bröllop, på Blue Hotel bor gästerna bekvämt och restaurangen med panorama fönster mot Stockholms inlopp är som gjord för ett sagolikt bröllop.

Stress

Att stressa inför en dag som denna är egentligen helt tokigt då det ju ska vara en dag som ska minnas hela livet med glädje. Om ni känner att det blir för mycket att hålla reda på och att ni blir stressade, se då till att anlita en bröllopsfixare som kan ta hand om det hela åt er så att ni kan fokusera på att se fram emot er alldeles speciella dag utan stress.


Posted

in

by