Lidingö – konferens med närhet till natur och city

Funderar du på att åka på konferens med ditt arbetslag? I så fall är ett hett tips att boka konferens i närheten av Lidingö!

Alla arbetsplatser mår bra av att komma ifrån de vanliga kontoren lite då och då. Andas ny luft, smida nya planer för verksamheten både i stort och i smått. Är ni Stockholmsbaserade – eller även om ni inte är det – är det helt klart värt att satsa på att konferera omkring Lidingö! Om ni kommer långväga ifrån är det en upplevelse bara i sig att ta sig hela vägen till Stockholm och sedan ha nära till en vacker arbetsmiljö som inbjuder till både koncentration och rekreation. Därefter ha goda möjligheter att hinna med lite storstadsliv, med shopping eller kanske besök på någon restaurang eller bar i innerstan. Väljer ni att konferera i Stockholm har ni nära till det bästa av två världar med andra ord!

Konferens på Lindingö – natur och friluftsliv möter storstadspuls!

Lidingö är nämligen en plats som inte bara ligger så lite som tio minuter ifrån centrala Stockholm, det är också en plats som har många fördelar bara i sig själv. Tänk dig att kunna anlända till konferensen med båt, för att sedan vandra en kort bit upp till själva konferensanläggningen som ligger vackert omgiven av grönska. Här finns nämligen både parker och andra grönområden. Gott om vackra platser att ha en kort bensträckare i, eller kanske rentav en kick-off-aktivitet? Varför inte passa på att till exempel ta en båtutflykt som en välförtjänt paus efter en intensiv dag fylld av arbete och brainstorming i konferensrummet? Få saker är så avkopplande som att vandra i naturen, och detta är verkligen inte att underskatta även om man är på jobbresa.

Eftersom Lidingö tekniskt sett är en ö belägen i Stockholms inre skärgård, har de allra flesta konferensanläggningar dessutom utsikt över både grönska och vatten! Perfekt miljö att söka inspiration i, och att hämta kraft ifrån, med andra ord. Konferenshotellet Blue Hotel med sin vackra vy över Stockholmsinlopp från både hotellrum, konferenslokaler och restaurang är en rent utsagt magisk plats att få lägga en konferens på, som man så gärna bara återkommer och återkommer till för att hålla arbetsmoralen vid gott mod.

De allra flesta konferensanläggningar på Lidingö har supersmidiga sätt att boka konferens och eventuellt även övernattning. Kontaktmöjligheter och bokningsbekräftelse går att få via telefon, så väl som över nätet. Smidigare kan det knappast bli!


Posted

in

by

Tags: