Konferens Sigtuna

Konferens i härliga Sigtuna

När man ska boka konferens är det skönt att känna att man kan lämna över ansvaret för det som behöver ordnas till proffs inom området. Som tur är så finns det idag en mängd olika företag som arbetar med att ta hand om att ordna med er konferens på bästa sätt. Väljer man en så populär ort som Sigtuna att hålla sin konferens på så kan man vara än mer avslappnad då man kan räkna med att de anläggningar det finns att välja mellan har bra koll på vad som förväntas av dem.

Modern touch eller mer historia?

Sigtuna kan stoltsera med en mängd olika anläggningar som passar alla. Oavsett om du vill att konferensen ska ha en modern touch eller om det är mer historia som du vill ska prägla era möten så finns lokalerna i Sigtuna.

De mer moderna väljer ofta 1909 Sigtuna Stadshotell medan andra kan välja mellan andra olika anläggningar att ha sin konferens på. Kanske vill du bo modernt men ta del av all spännande historia som Sigtuna har att erbjuda på andra sätt? Det går alldeles utmärkt då man kan boka in trevliga guidade turer som avbrott under konferensen. Det är ju ett utmärkt tillfälle att lära sig lite mer om Sveriges medeltidshistoria, inte sant? Både spännande aktiviteter och konferenser i Sigtuna finner du på konferenssigtuna.net, en komplett guide till området.

Logi och lokaler

Just Sigtuna erbjuder riktigt bra lokaler och det finns massor av fina platser att välja mellan, så det ska inte vara några problem med att bli nöjd på den fronten.

Kanske finner ni en plats som ni vill bo på, men som inte lever upp till er förväntningar gällande lokaler? Då kan ni se till att boka in er där ni vill bo plus att boka in lokal någonstans i närheten så kan ni promenera mellan dessa under konferensen. På en så vacker plats som Sigtuna passar det alldeles utmärkt med lite promenader.


Posted

in

by

Tags: