Bålsta – Sveriges nya konferensparadis

Allt fler konferenser äger rum i Bålsta och det är inte alls särskilt konstigt, med tanke på dels att flera av Sveriges mest kända konferensanläggningar finns i närheten och dels att Bålsta har så goda kommunikationer till och från Stockholm och Arlanda. Är du och ditt företag på väg att boka konferens så är därför konferens Bålsta ett väldigt bra alternativ. Villa Aske är en populär konferensanläggning, dels för sin närhet till just Bålsta, Sigtuna och så klart Stockholm och Arlanda. Det finns även gott om spännande teman att prova på, vad sägs om Italien och maffiaäventyr som aktivitet? God mat och utmärkt boende är även det en del av konferensupplevelsen på Villa Aske.

Goda kommunikationer för konferens Bålsta

En av de stora fördelarna med att boka konferens Bålsta är de goda kommunikationerna. Med tanke på att den moderna tekniken har gjort det möjligt att ha ett företags olika funktioner utspridda på flera platser runt om i landet så kan det innebära att det ställs höga krav på konferensanläggningen så att det är enkelt att ta sig dit för konferensdeltagare från många olika platser i landet. Samtidigt innebär valet av Bålsta som konferensplats att ni kommer bort från storstadens stress och jäkt och får istället komma till en plats där allt finns inom räckhåll med en härlig byakänsla.

Många fördelar med konferens Bålsta

Bålsta har ett unikt läge, på lagom avstånd från såväl Arlanda som Stockholm, och med goda kommunikationer med bland annat Enköping, Sigtuna, Uppsala och Arlandastad. Närheten till en internationell flygplats och en riktig storstad, i kombination med ett lugnt och avskilt läge är något utöver det vanliga som ni kan få med konferens Bålsta. Att Bålsta har det där strategiska läget har resulterat i att det har skapats en lång rad konferensanläggningar både i och utanför Bålsta. Bålsta är centralort i Håbo kommun, som ligger belägen precis på gränsen mellan Stockholms och Uppsala län. Det finns bara 14 500 invånare i Bålsta, men trots sin ringa storlek kan Bålsta stoltsera med exempelvis simhall, bowlinghall, ishall, friidrottsarena och finfina golfbanor. Det finns alltså gott om möjligheter till roliga aktiviteter under en konferens Bålsta. Inte nog med det, Bålstas store son är Lasse Åberg som bland annat ligger bakom de legendariska filmerna om Sällskapsresan. Han har byggt ett eget museum i Bålsta, fyllt med bland annat Musse Pigg samlingar och nordisk sameslöjd. Självklart är Åberg-museet värt ett besök om ni planerar konferens Bålsta.


Posted

in

by

Tags: