Nytt kontorshotell

En trend som definitivt växer i Sverige är att som företag eller start-up hyra kontorsplatser på ett så kallat coworking office, istället för att hyra ett traditionellt kontor. Att välja att hyra in sig på ett sådant kontorshotell kan ha många fördelar jämfört med alternativet, det vill säga köpa eller hyra hela kontorslokaler. Dessa fördelar inkluderar ekonomiska så väl som praktiska fördelar. Man kan helt enkelt spara mycket både tid och pengar när man inte behöver ge sig ut och leta efter ett lämpligt kontor eller köpa in allting som man behöver från inredning till kontorsmaterial. Dessutom brukar ett coworking kontor hysa en stor mängd olika företag, vilket gör dessa platser till en utmärkt plats för att nätverka. Hive workspace är ett populärt kontorshotell vars namn avslöjar dess syfte och mål, att precis som en faktisk bikupa inhysa och främja motiverade företag med en sprudlande energi.

Ett kontorshotell eller ett ekosystem?

Miljön på Hive workspace brukar jämföras med en bikupa, eller ett ekosystem. Precis som ett ekosystem så bygger Hive på interaktioner, samarbeten, kollaborationer mellan kollegor och företag. Syftet med Hive är att skapa en miljö där företag tycker om att vara, därför att det är en plats som främjar utveckling, delar och sprider inspiration och resurser och och möjliggör samarbeten mellan parter och företag som annars kanske inte hade mötts. Alla dessa faktorer kan i slutändan hjälpa varje enskilt företag att utvecklas till sin maximala nivå, eftersom att man får tid och pengar över till att fokusera på sin kärnverksamhet när man skalar bort allt det trista och praktiska som tillkommer närmar sitter ensam på ett kontor och måste fixa allting själv. Något som utmärker just Hive är att man styrt bort från den traditionella miljön som ett kontorshotell ofta erbjuder, där var och en hyr sitt kontor. Istället så är Hive workspace ett aktivitetsbaserat kontorshotell, vilket innebär att man från dag till dag kan bestämma om man behöver en tyst arbetsplats eller till exempel ett mötesrum.

Hive som en katalysator

Hives kontorshotell är designade och byggda för att verkligen kunna maximera varje företags potential och för att underlätta möten och samarbeten. Det spelar ingen roll om man är ett stort eller ett lite mindre företag, en frilansare eller ett nytt start-up, den öppna, kreative miljön på Hive passar alla.


Posted

in

by

Tags: