Mötesplats Lidingö

Är inte Lidingö en underbar plats? Här finns vattendrag, närhet till naturen, men är samtidigt ett stenkast ifrån stadens larm och dån. Bättre miljö för en avslappnande konferens får du leta efter, den saken är säker. Det är precis i den miljön du och dina medarbetare eller affärspartners kan fokusera på det som står på agendan, men samtidigt umgås under lustfyllda former. Just att umgås på det här sättet på ett trevligt ställe är kanske det perfekta exemplet på att förena nytta med nöje, man förbättrar förutsättningarna för bra resultat, och får samtidigt en trevlig stund. Kan det bli bättre?

Det enda bekymret, ett delikat sådant, är att välja rätt plats. Då utbudet är stort kan det te sig svårt att överblicka, så då kan man behöva lite hjälp på traven. Det kan man få genom att gå in på Mötesbranschens sammanställning av konferens vid Lidingö och botanisera. Där hittar du en mängd förslag och all nödvändig information på ett lättöverskådligt och bra sätt, vilket kommer att göra det betydligt enklare för dig när du ska boka. Det finns gott om platser att njuta av fantastisk mat och dryck i lantlig miljö vilket är det perfekta avbrottet från vardagen, och på den tidigare nämnda hemsidan listas platser som kan passa för ändamålet.

När du ändå besöker sidan, passa på att se dig omkring och förkovra dig i alla intressanta artiklar som finns. Här kan du finna tänkvärd läsning om allt som rör konferens, ledarskap, hälsa, personlig utveckling, och mycket mer. Sidan är helt klart värd ett besök, eller fem!


Posted

in

by

Tags: