Vackra bröllop i naturen nära Stockholm

Man kan i stockholmstrakterna välja bland oändligt många cateringfirmor, lokaler med mera medan man i en mindre stad får hålla tillgodo med vad som finns tillgängligt. Ta vara på detta och se till att ta en ordentlig titt på utbudet innan ni bestämmer er så ska ni se att ni kan få den perfekta festen helt utan svårigheter!

Det finns så otroligt många som kan ordna med en riktigt fin fest och är man bara lite öppen för nya idéer så kan man få en fest med riktigt roliga och lite ovanliga teman om man skulle vilja det. Kanske man är lite trött på den vanliga maten som brukar serveras på svenska fester och kanske vill man hellre ha exempelvis rawfood och annat som känns lite mer fräscht? Oavsett vilket så är Stockholm en guldgruva när det kommer till sådant här.

Allt i ett eller bara lokal

Det finns många olika sätt att ordna med en fest och vissa vill boka in lokal, mat, underhållning, dj med mera var och en för sig medan andra föredrar allt i ett där man bokar x antal paket beroende av hur många gäster som kommer.

Det finns riktigt bra lösningar för alla så oavsett vad du anser vara den bästa lösningen när det kommer till att fixa just din/er fest så kan du räkna med att det ordnar sig. På Krägga Herrgård blir det tid för långvarig kärlek. Med endast 45 minuter från Stockholm erbjuder Krägga en komplett lösning för ert bröllop. Här blir man herr och fru i vacker natur och festen anordnas antingen i herrgården eller i stallet som har plats för upp till 250 gäster.

Finlir eller enkelt

Vissa vill ha det lyxigt och vissa vill ha det enkelt och båda dessa grupper kan lätt tillfredsställas om man ser till vad för slags festvåningar som finns i trakterna i Stockholmsområdet. Det enklaste är att först kolla på nätet och utifrån det välja ut några festvåningar som man gillar extra mycket. Sedan kan man se till att komma dit och ta sig en titt så att man får en mer ordentlig känsla än vad det ger att bara kolla på nätet.


Posted

in

by

Tags: